top of page

Бизнес клиенти

Ние от Театрална къща "Шарж" познаваме силата на изкуството.
То може да сплотява, да подкрепя, да забавлява, да разширява съзнанието
и да подобри възприятията ни за света. Ето защо създадохме разнообразни програми и пакети, които да могат да подхранят уюта в работната среда

Време

Времето е най-ценният дар, който имаме. Ние искаме да оползотворим времето, което ни предоставяш отговорно. Стараем се да планираме всичко точно и навреме, за да не те ангажираме допълнително. Независимо дали подготвяме забавна програма или тренинг спазваме отговорно сроковете и времето за срещи.

Финанси

Колкото и да е трудна темата с парите в България е отговорно да я споменем. Подхождаме отговорно към твоите финанси и се стремим да не разпиляваме излишно ресурс, който може да бъде полезен за теб и екипа ти.

Детайли

Работим персонално и с отношение към детайла. Когато се доверяваш на нас, можеш да си сигурен, че всеки елемент е скроен по нуждите на твоят екип. Не е в наш стил да работим на конвейр. Влагаме душа и сърце във всеки продукт, който стига до теб.

Импровизирай бизнеса си

Работим персонално и с отношение към детайла. Програмата ни е свързана с провокиране на сътрудничество между участниците, така че да се подобри качеството на екипната работа. Прилагаме техники, които рефлектират върху качеството на бизнеса, така че да можете да надградите резултатите си. 

213.jpg

 Тиймбилдинг

Използваме иновативни подходи, за да разчупим офисната обстановка. Предлагаме ролеви и други игри по персонализиран дизайн. Поставяме служителите в обстоятелства, в които могат да се справят само, ако работят в екип.

RD_-9590-min.JPG

Шоу програми

Създаваме бутикови шоу програми, които са скроени спрямо нуждите на клиента. Внимателно изслушваме твоите изисквания, а после развихряме творческите си възможности и създаваме продукт, който да пасва точно за аудиторията, за която е предвиден.

PD4A1368.jpg

Довериха ни се:

kinderland.jpg
optix_edited.jpg
talantino.jpg
euphoria land.png
нощ на ангелите_edited.jpg
obshtina luki.png
hand theatre.png
topolovgrad obshtina_edited.png
изтеглен файл (1).png
obshtina lovech.png
bottom of page
<