top of page

За децата

Децата са нашето бъдеще и нашата най-разумна инвестиция. Отделяме специално внимание на всяко парти, творчески проект или събитие, свързано с деца. Любовта ни към детайлите винаги ни се отплаща с много щастливи детски усмивки, които ни зареждат да продължаваме да правим това, което обичаме! Всяко отделно събитие се подготвя персонално спрямо интересите и възрастта. Държим децата не само да се забавляват, но и да се развиват, докато играят. Провокираме въображението им и насърчаваме твореца в тях, а резултатът са множество незабравими емоции!
 

Детско парти

Детско парти

детско парти.jpg

Рожден ден

Детски рожден ден?...!
Най-малкото събитие, но и едно от най-съществените! За нас тези празници са значими, защото знаем, че децата растат неусетно. Използваме наученото от дългата си практика и се стремим всяко парти да е уникално и заредено с емоции. Затова нашите парти пакети са насочени едновременно към забавлението и творчеството, които да провокират детския гений. Държим да правим не просто анимация, а цяло шоу за децата и родителите. За нас е радост, когато помагаме на всяко семейство да получи своя незабравим празник! 

33.JPG

Празненство

Малките абитуриентски балове са също толкова специални, колкото и тези на  големите. Ние можем да допринесем за истински празничното настроение на тържествата за завършване на детска градина, училище или друг вид школа. Балоните и тортата са само част от сладостта на празника. Истинският десерт са детските усмивки и  желанията за още щури мигове. 

DSC_0743Web.jpg

Общински празник

Да споделим заедно чудните мигове от приказните празници на градовете! Нямаме търпение да се видим на 1-ви юни, детски фестивали, празникът на твоя град или когато и да ти трябва доза настроение!

Творчески занимания

Творчески занимания

творилница.jpg

Творилница

Творилница" е формат за деца, който им дава възможността да се забавляват, докато творят заедно и общуват в насърчаваща среда. Тук имат пълна свобода да се развихрят, да споделят своите идеи и да се развиват като личности. Всичко това се случва чрез игри, провокиращи ги да бъдат спонтанни, рефлективни и подкрепящи се взаимно. Процесът е изцяло игрови, включващ актьорски, танцувални, изобразителни и емпатични упражнения. Развиваме важните за всяка сфера умения - активно слушане, емпатия, работа в екип, аналитично мислене, творческа импровизация. Стимулираме творческата индивидуалност и елиминираме вътрешния критик. 

тиймбилдинг за деца.jpg

Тиймбилдинг

Имате нужда да сплотите вашият детски или юношески колектив?
Ние ще ви създадем безопасна и приятелска среда, в която това да се случи. Превръщаме изграждането на екип във весел и забавен процес, в който всеки обръща внимание на останалите. Изследвайки Аз-а в цялото, посяваме семенца на емпатия и любов между подрастващите и развиваме  въображението им.
Учим децата как да се сработват
и да се забавляват заедно. 

DSC_6060 (1).jpg

Театрална школа

В нашата театрална школа децата овладяват актьорската игра и чрез нея развиват въображението си и създават нови светове. Тук те променят границите на собственото си съзнание и опознават театъра и неговите възможности като влизат в обувките на актьори, режисьори, сценографи, драматурзи и действат като тях. Чрез упражнения, песни, танци и игри развиват своята пластичност, ритмичност, сценична реч и умение за работа в екип. Освен че научават различни похвати и техники в театралното изкуство, децата възпитават в себе си и личностни качества.

Събития

Събития
Basket and Wild Flowers

Нашите събития

Всеки месец организираме различни събития,
които можеш да посетиш. 
За да си в течение следи

тук
 

bottom of page