top of page

сб, 20.05

|

Театър "Хенд"

3 години Театрална къща "Шарж"

Театрална къща "Шарж" ви кани на своя РОЖДЕН ДЕН! На 20.05, от 17:00 часа, по случай 3-годишнината от създаването ни организираме театрално парти в театър "Хенд". Ще го отпразнуваме подобаващо в наш стил с две премиери на групите от театралната ни школа + още изненади и коктейл!

3 години Театрална къща "Шарж"
3 години Театрална къща "Шарж"

Време и място

20.05.2023 г., 17:00 ч.

Театър "Хенд", Ruski boulevard 18, 4000 Marasha, Plovdiv, Bulgaria

Повече за събитието

Скъпи приятели, Театрална къща "Шарж" ви кани на своя РОЖДЕН ДЕН!  На 20.05, от 17:00 часа, по случай 3-годишнината от създаването на нашата дейност, организираме театрално парти в театър "Хенд". Ще го отпразнуваме подобаващо в наш стил с две премиери на групите от театралната ни школа + още изненади и коктейл! Дрескод: официално облекло! Школата отвори врати през октомври в Пловдивски Културен Институт, където в продължение на няколко месеца се обучаваха детска и младежка група. Дойде време след упоритата им работа и творческо вихрене да представят годишните си продукции.

ПРОГРАМА: 

17:00 - Посрещане на гостите и настаняване в салона. 

17:30 - "(П)Обърканица" - представление на детската група, създадено с голям кеф най-вече от самите деца и базирано на тяхното умение за импровизация. 

18:30 - "Всички сме равни" - спектакъл на младежката група по мотиви от великолепния сатирик Станислав Стратиев! Един хумористичен текст, който през иронията разглежда балканския манталитет и кара всеки да си направи равносметка що за живот живее и изобщо променило ли се е нещо в мисленето ни. 

19:30 - Официална част - след представленията ще има изненади + почерпка за рождения ден, така че се пригответе за весела и купонджийска вечер! 

Всичко това ще се случи в театър "Хенд" на чийто екип сме изключително благодарни за топлото гостоприемство и готиното отношение!

Благодарим на милия екип на Пловдивски Културен Институт, които прегърнаха идеята да открием школата си там и са наши домакини през тези месеци на работа!

И не на последно място - БЛАГОДАРИМ на всички вас, мили хора, които ни следите и подкрепяте през тези 3 години! БЛАГОДАРИМ за доверието и за всички тези празнични срещи с вас и съвместна творческа работа, благодарение на които черпим енергия и вдъхновение да продължаваме да правим това, което обичаме и да се развиваме като артисти! До нови срещи! 

Сподели събитието

bottom of page