top of page

сб, 25.11

|

НЧ "Христо Г. Данов"

Актьорски клас за деца

В него малчуганите между 8 и 12 години ще могат да се потопят в необятния свят на театъра. В рамките на два часа участниците ще имат възможност да се докоснат до магията на сценичното общуване, да открият нови хоризонти и да осмислят творческия си потенциал по нов начин, създавайки кратка продукция.

Registration is closed
See other events
Актьорски клас за деца
Актьорски клас за деца

Време и място

25.11.2023 г., 10:00 ч.

НЧ "Христо Г. Данов", бул. „6-ти септември", 128, Пловдив

Повече за събитието

- "Актьорството е свобода. Това е търсене на това, което е истинско. Всяко представление е различно. Заедно с другите актьори на сцената и с публиката търся истината - всички ние - и понякога почти я намираме. Това е същността на актьорството: да търсиш истината. Няма нищо фалшиво в това. Няма преструвки." - Елена Горохов

Актьорски клас за деца 

В него малчуганите между 8 и 12 години ще могат да се потопят в необятния свят на театъра. В рамките на два часа участниците ще имат възможност да се докоснат до магията на сценичното общуване, да открият нови хоризонти и да осмислят творческия си потенциал по нов начин като създадат кратка продукция.

Процесът в по-голямата си част е игрови и дава голямо поле за развихряне на участниците и провокиране на спонтанноста и въображението им. Общува се в приятелска и подкрепяща атмосфера, в която се развиват способностите за работа в екип и емпатия.

*Необходимо е предварително записване

Водещи: Георги Димов и Захарина Тонева

Място - НЧ "Христо Г. Данов-1904", бул. "6-ти септември" 

Вход: свободен

*В залата се влиза с чисти обувки или по чорапи

Сподели събитието

bottom of page