top of page

пт, 29.09

|

НЧ "Хр. Г. Данов-1904", Пловдив

Кастинг за актьорска школа

Театрална къща "Шарж" обявява кастинг за новия творчески сезон '23/24.

Registration is closed
See other events
Кастинг за актьорска школа
Кастинг за актьорска школа

Време и място

29.09.2023 г., 17:00 ч. – 20:00 ч.

НЧ "Хр. Г. Данов-1904", Пловдив, bul. "6-ti septemvri" 128, 4020 Tsentar, Plovdiv, Bulgaria

Повече за събитието

Театрална къща "Шарж" обявява прием за деца и младежи (8-19 год.) в актьорската си школа за новия творчески сезон 2023-2024. .

Прослушването ще се проведе на 29 и 30 септември в Народно читалище "Христо Г. Данов", бул. "6-ти септември" 128.

За да се запишеш за събитието е необходимо да попълниш формата по-долу. Очаквай обаждане от нас, за да те поканим в удобен за теб час на една от двете дати - 29-30 септември.

ЛИНК: https://forms.gle/dqQQ5zfBEuVkscui7

Подготви си материал по твой избор: монолог, проза, стихотворение, песен, танц, етюд, басня или каквото ти харесва.

Успех! Очакваме те! 

В Театрална къща "Шарж" вярваме, че всеки човек е чист потенциал и носи нещо магично и цветно. В школата ни създаваме неосъдителна и забавна среда за творене в екип, в която всеки има възможност да разгърне вътрешния си творец.

Групите за обучение са: Детска - 8 до 12 години Младежка - 13 до 19 години

В тях участниците овладяват различни актьорски техники и театрални форми. Усвояват основните принципи на сценичното присъствие, игра пред публика и развиват речевата и движенческата си култура. Процесът, в по-голямата си част, е игрови и дава голямо поле за развихряне на участниците и провокиране на спонтанността и въображението им. Общува се в приятелска и подкрепяща атмосфера, в която се развиват способностите за работа в екип и емпатия. Насърчаваме развиването на ценни умения и личностни качества, които ни служат във всяка сфера на живота като: - Активно слушане - Уверено присъствие - Импровизаторско мислене - Аналитично мислене - Подкрепа - Самодисциплина - Правилна стойка и походка - Правилно дишане - Красива дикция

Като наше бъдеще децата са най-голямото ни богатство, затова посяваме у тях семенца на любов, която да ги води по дългия път към развитие на личността.

Художествени ръководители на школата: Георги Димов и Захарина Тонева

Сподели събитието

bottom of page