top of page

нд, 22.01

|

Пловдивски Културен Инситут

Кастинг за театрална школа (група над 18 години)

Театрална къща "Шарж" отваря врати за нова театрална група над 18 години в Пловдив. Никога не е късно да пробваш нещо, което ти е любопитно! Ако не си стъпвал на сцена, но тайничко си мечтал за това, то този кастинг е за теб. Ако пък имаш сценичен опит и театърът те влече си добре дошъл!

Registration is closed
See other events
Кастинг за театрална школа (група над 18 години)
Кастинг за театрална школа (група над 18 години)

Време и място

22 яну, 15:00 ч. – 23 яну, 17:00 ч.

Пловдивски Културен Инситут, ul. "Ivan Perpeliev" 5, 4000 Tsentar, Plovdiv, Bulgaria

Повече за събитието

Ние от Театрална къща "Шарж" вярваме, че всеки има потенциал в себе си и носи нещо магично и цветно. В школата ни създаваме неосъдителна среда за творене в екип, в която и най-срамежливият участник може да разгърне вътрешния си творец. Тук ще научиш различни актьорски техники и типове театър и ще работим върху текстове от българската и световна драматургия. Ще имаш възможност да усвоиш основните принципи на сценичното присъствие, движението пред публика, да развиеш речевата и танцовата си култура. Основните цели за тази група са реализиране на сценични продукции и участие на театрални форуми и фестивали.

Кастингът ще се проведе на 22.01 от 15:00 в зала 3 на Пловдивски Културен Институт.

Какво ти е необходимо? Предварително записване на 0882 72 49 98 / 0888 47 37 63 или на съобщение на Театрална къща "Шарж";

Да подготвиш поне един от следните материали: - монолог (комедиен или драматичен) - стихотворение - разказ - басня

Незадължително допълнение към изброените - песен и/или танц.

И за да видиш, че сме готини и не искаме да се чувстваш все едно си на зъболекар, сме ти подготвили забавен уъркшоп от 14:30 в същата зала точно преди прослушването.

В нашите занятия има място за твоите идеи, затова те каним да надскочиш собствените си бариери и смело да изследваш своя вътрешен свят!

За каквито и да е въпроси сме на разположение.

Сподели събитието

bottom of page