top of page

вт, 17.10

|

Plovdiv

Курс по Импровизация

Въведение в импровизационния свят, където заедно изграждаме истории на база спонтанност и колективно партниране в екип. В забавна среда, чрез игри и упражнения провокираме вътрешния творец на участниците да излезе наяве, развиваме умения на адаптивност, генериране на идеи и по-качествено общуване.

Registration is closed
See other events
Курс по Импровизация
Курс по Импровизация

Време и място

17.10.2023 г., 19:00 ч. – 18.10.2023 г., 19:00 ч.

Plovdiv, бул. "6-ти септември", 128, Пловдив, България

Повече за събитието

Какво представлява импровизацията? Метод за забавление и себеразвитие, чрез групово творчество. Създаваме позитивна и забавна атмосфера, в която тренираш твоята спонтанност, увереност и интуиция.

За курса: Импровизирането в група те изважда от виртуалната реалност и те приземява в удивителния свят на кипящата творческа енергия и истинска връзка между хората. Чрез поредица от забавни игри и упражнения ще имаш възможност да развихриш въображението си и да импровизираш от сърце в подкрепяща и отворена среда.

Основната цел: - Освобождаване на изобретателността и чувството ти за хумор - Заглушаване на твоя вътрешен критик - Развихряне на естествената творческа енергия - Изграждане на вътрешно доверие и адаптивност - Постигане на освободено общуване - Уверено присъствие в живота - Смело следване на интуицията

Курсът се провежда всеки вторник и четвъртък от 19:00 до 21:00 часа с начална дата 17-ти октомври. В рамките на общо 24 часа в продължение на 6 седмици ще се съсредоточим върху процеса на групово създаване на истории на момента, докато изграждаме у себе си уверена и адаптивна творческа личност.

Практикуваме позитивно и емпатично общуване. Имаш невероятния шанс да се научиш да: - слушаш активно - изградиш вътрешната си увереност - генерираш бързо вдъхновяващи идеи - бъдеш чудесен разказвач - създаваш невероятни импровизирани истории

Старт на курса: 17.10 / 19:00 ч. Край на курса: 23.11 / 19:00 ч.

Място: Народно читалище "Христо Г. Данов-1904", Пловдив

Водещ: Георги Димов Асистент: Захарина Тонева

Такса за участие: 220 BGN Местата в курса са ограничени.

Повече информация: https://www.teatralna.net/kurspoimprovizacii

Контакти: 0888 47 37 63 / 0882 72 49 98 Email: info.teatralna@gmail.com

Сподели събитието

bottom of page