top of page

сб, 20.05

|

Театър "Хенд"

(П)Обърканица - детски спектакъл

Спектакълът "(П)Обърканица" на детската група към школата ни по актьорско майсторство е част от програмата по случай рождения ден на театралната ни къща. Повече информация и програма в събитието.

(П)Обърканица - детски спектакъл

Време и място

20 май, 17:30 ч.

Театър "Хенд", Ruski boulevard 18, 4000 Marasha, Plovdiv, Bulgaria

Повече за събитието

Скъпи приятели, Театрална къща "Шарж" ви кани на своя РОЖДЕН ДЕН!  На 20.05, от 17:00 часа, по случай 3-годишнината от създаването на нашата дейност, организираме театрално парти в театър "Хенд". Ще го отпразнуваме подобаващо в наш стил с две премиери на групите от театралната ни школа + още изненади и коктейл! 

Дрескод: официално облекло. 

Повече информация и програма за събитието тук

17:30 часа - "(П)Обърканица" Една малка история за това какво се случва, когато нищо не върви по план. Можем ли да ползваме собствените си грешки, така че да изглеждаме добре и наистина ли са грешки тогава? Какво ще се случи, ако пуснем контрола и просто се оставим по течението? Това е представление, създадено с голяма любов към превратностите на съдбата, благодарение на които израстваме!

Всичко това ще се случи в театър "Хенд" на чийто екип сме изключително благодарни за топлото гостоприемство и готиното отношение!

Благодарим на милия екип на Пловдивски Културен Институт, които прегърнаха идеята да открием школата си там и са наши домакини през тези месеци на работа!

И не на последно място - БЛАГОДАРИМ на всички вас, мили хора, които ни следите и подкрепяте през тези 3 години! БЛАГОДАРИМ за доверието и за всички тези празнични срещи с вас и съвместна творческа работа, благодарение на които черпим енергия и вдъхновение да продължаваме да правим това, което обичаме и да се развиваме като артисти! До нови срещи!

Сподели събитието

bottom of page