top of page

вт, 20.06

|

Театър "Хенд"

"Ти казваш" - Импро Комеди Шоу

Ела и виж спонтанното и непредвидимо комедийно шоу "Ти казваш!"! Очаква те представление без предварителен сценарий и заучени реплики с Импро комедиантите от група "Щраус". Ти ще задаваш темата, а импровизаторите ни ще създават невероятни сцени и истории, вдъхновени от нея.

"Ти казваш" - Импро Комеди Шоу
"Ти казваш" - Импро Комеди Шоу

Време и място

20 юни, 19:30 ч.

Театър "Хенд", bul. Ruski 18, 4000 Marasha, Plovdiv, Bulgaria

Повече за събитието

Ела и виж спонтанното и непредвидимо комедийно шоу "Ти казваш!"! Очаква те представление без предварителен сценарий и заучени реплики с Импро комедиантите от група "Щраус". Ти ще задаваш темата, а импровизаторите ни ще създават невероятни сцени и истории, вдъхновени от нея. Лудите щрауси отново ще завихрят спонтанността и въображението и дружно ще създават нови светове за теб. Заповядай с твоите приятели, колеги, семейство, а за децата сам си прецени! ;) Всяко шоу е напълно импровизирано и може да се гледа в този вид само веднъж - не е за изпускане!

Вход: Свободен Изход: Симпатична кутия за дарения

Кога? 20 юни, вторник от 19:30 часа

Къде? Театър "Хенд"

Кой? Импровизаторите от Импро група "Щраус": - Емилия Маринова - Илин Кандиларов - Ирина Иванова - Яница Чуканска - Захарина Тонева - Георги Димов

За резервации може да се обадиш директно на театъра: 0896 99 02 47 За повече информация за спектакъла потърси Театрална къща "Шарж": 0882 72 49 98 / 0888 47 37 63

Група "Щраус" е трупа за импровизационна комедия, състояща се от курсисти по Импро театър към Театрална къща "Шарж". Чудесните щрауси навършиха една година от обучението си и постепенно завладяват сърцата на публиката. A какво е Импро театър? - Театрална форма за забавление и себеразвитие в група чрез доверие, екипна работа и спонтанност.

Сподели събитието

bottom of page