top of page

сб, 20.05

|

Театър "Хенд"

"Всички сме равни" - младежки спектакъл

Спектакълът "Всички сме равни" на младежката група към школата ни по актьорско майсторство е част от програмата по случай рождения ден на театралната ни къща. Повече информация и програма в събитието.

"Всички сме равни" - младежки спектакъл
"Всички сме равни" - младежки спектакъл

Време и място

20.05.2023 г., 18:30 ч.

Театър "Хенд", Ruski boulevard 18, 4000 Marasha, Plovdiv, Bulgaria

Повече за събитието

Скъпи приятели, Театрална къща "Шарж" ви кани на своя РОЖДЕН ДЕН!  На 20.05, от 17:00 часа, по случай 3-годишнината от създаването на нашата дейност, организираме театрално парти в театър "Хенд". Ще го отпразнуваме подобаващо в наш стил с две премиери на групите от театралната ни школа + още изненади и коктейл! 

Дрескод: официално облекло. 

Повече информация и програма за събитието тук

18:30 часа - "ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ" Възможно ли е само за един ден да преобърнем собствения си свят и да се изправим срещу страховете си, въпреки всичко и всички? Понякога се заричаме, че ще променим играта и няма да се поддадем на абсурда и апатията. Тогава идва големият изпит на живота, който проверява дали можем наистина да спазим думата си. Такъв е случаят и на архитект Стилянов, чиито енергия и решителност бързо се срещат с иронията, корупцията и безхаберието. Какво решение би измислил един архитект в такава ситуация? А ти? Станислав Стратиев през една комична ситуация изобличава безсмислените лабиринти, в които ни въвлича егото ни, за да сверим моралния си компас и да се замислим накъде да вървим. Най-свирепата битка, която човек води през целия си живот е със самия себе си. А животът е кратък...

Всичко това ще се случи в театър "Хенд" на чийто екип сме изключително благодарни за топлото гостоприемство и готиното отношение!

Благодарим на милия екип на Пловдивски Културен Институт, които прегърнаха идеята да открием школата си там и са наши домакини през тези месеци на работа!

И не на последно място - БЛАГОДАРИМ на всички вас, мили хора, които ни следите и подкрепяте през тези 3 години! БЛАГОДАРИМ за доверието и за всички тези празнични срещи с вас и съвместна творческа работа, благодарение на които черпим енергия и вдъхновение да продължаваме да правим това, което обичаме и да се развиваме като артисти! До нови срещи!

Сподели събитието

bottom of page