top of page

чт, 29.06

|

Театър "Хенд"

"Всички сме равни" - закриване на сезона + беседа

Най-свирепата битка, която човек води през целия си живот е със самия себе си. А животът е кратък... След спектакъла ще има свободна беседа, на която всеки може да задава своите въпроси и впечатления към артистите и режисьорите.

Tickets are not on sale
See other events
"Всички сме равни" - закриване на сезона + беседа
"Всички сме равни" - закриване на сезона + беседа

Време и място

29 юни, 19:30 ч.

Театър "Хенд", bul. Ruski 18, 4000 Marasha, Plovdiv, Bulgaria

Повече за събитието

"ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ" Възможно ли е само за един ден да преобърнем собствения си свят и да се изправим срещу страховете си, въпреки всичко и всички? Понякога се заричаме, че ще променим играта и няма да се поддадем на абсурда и апатията. Тогава идва големият изпит на живота, който проверява дали можем наистина да спазим думата си. Такъв е случаят и на архитект Стилянов, чиито енергия и решителност бързо се срещат с иронията, корупцията и безхаберието. Какво решение би измислил един архитект в такава ситуация? А ти? Станислав Стратиев през една комична ситуация изобличава безсмислените лабиринти, в които ни въвлича егото ни, за да сверим моралния си компас и да се замислим накъде да вървим. Най-свирепата битка, която човек води през целия си живот е със самия себе си. А животът е кратък...

След спектакъла ще има свободна беседа, на която всеки може да задава своите въпроси и впечатления към артистите и режисьорите.

Къде: Театър "Хенд"

Кога: 29.06; 19:30 часа

Кой: Младежки състав към школата на Театрална къща "Шарж": - Георги Ангелов, - Пресияна Начева - Александра Станчева - Таня Хаджиева - Димитър Куртев - Дария Моллова.

Постановка: Захарина Тонева и Георги Димов

Вход: 10 лв.

Най-сърдечно ви молим да не носите букети с цветя на представлението. Изключително красиви са, но след една седмица попадат в кошчето. За да направим нещо по-трайно, с групата решихме да поставим кутия "Кошница с цветя" на входа. Можете да оставите парите, предвидени за букет там. Събраната сума ще дарим за благотворителност! Благодарим ви!

За резервации може да се обадиш директно на театъра: 0896 99 02 47 За повече информация за спектакъла потърси Театрална къща "Шарж": 0882 72 49 98 / 0888 47 37 63

Сподели събитието

bottom of page