top of page
Weddings

За възрастните


Всеки човек обича да се забавлява по свой собствен начин. Затова ние влагаме много старание да разберем нуждите и интересите на хората, с които предстои да сътворим емоции. Независимо дали става дума за частно парти, корпоративно събитие или творчески курс, крайният резултат оставя незабравим спомен. Доволните ни клиенти са нашият гарант, че сме си свършили работата и стимул да продължаваме да творим

Частно парти

Частно парти

Rojden den Pati-7.jpg

Личен празник

Осми март, годишнина, бал, сватба - ти го назоваваш, ние го правим! Подари си незабравимо изживяване! Подхождаме персонално и креативно към всеки, за да получи партито, от което се нуждае. Отделяме специално внимание на детайлите. Позволи си тази година да празнуваш по уникален начин. Направи нещо различно!

RD_-9587-min.JPG

Рожден ден

Рождените дни на възрастните са още
по-голяма главоблъсканица от тези на децата. Мислите си, че отдавна сте подарили всичко възможно и сте празнували навсякъде? Ние ви предлагаме по-добрата алтернатива на "просто да пийнем по едно". Можем да превърнем обикновеното "събиране с приятели" в събитие, а "разменянето на няколко приказки" в истинско шоу.

Парти изненада

Изненадите са чудесен начин да покажеш на някого, че е специален. И все пак, понякога могат да се окажат трудна задача. Ако си изчерпал идеите, обади се! С радост ще свършим всичко вместо теб, а ти после обери лаврите!

Корпортивни събития

Корпоративни събития

Wedding Table Set

Фирмено парти

Стане ли дума за служебно събиране всички бързат да се скрият някъде.
Ние работим усилено да променим това. Създаваме изцяло нови сюжети за всяко събитие. Разработваме игри, които няма да можете да играете отново.
Заплитаме ви в истории, от които да ви се завие свят. Escape Room, Quest, спортни, музикални, приключенски или други - вие избирате жанра, а ние действаме. 

Image by John Schnobrich

Тиймбилдинг

Teambuilding-ът или, казано на български, "Изграждането на екип" е изключително важно за всеки колектив.
Как ние можем да бъдем полезни в това? Като направим процеса забавен. Сплотяването е по-лесно, когато е весело. Ние създаваме приятелска среда, в която всеки може да изрази себе си, но и да подкрепи другите. Поставяме ви в необичайни обстоятелства, от които можете да се измъкнете само като екип. На финала вашите "само познати" от офиса изглеждат далеч по-близки от когато и да е било.

Image by Shane Rounce

Практики за емпатия

Трудно е да работим в колектив, когато не умеем да слушаме какво ни казват другите и да общуваме с тях. Тези практики са разработени така, че да ни помогнат да "отворим сърцето си" за колегите. Учим се да носим идеите си леко и да приемаме предложенията на останалите. Развиваме умението да изразяваме мисли и емоции. Така ставаме по-продуктивни и щастливи на работното и място.  

Творчески курсове

Твоорчески курсове
16.jpg

Импро театър

Готов ли си да твориш без да бъдеш осъждан? Импровизационният театър ти предоставя тази възможност. 
Това е метод за себеразвитие, който със своя терапевтичен характер ни учи да пускаме контрола, да бъдем "тук и сега" и да правим живота си по-лесен.
Тук всеки може свободно да изразява идеите си. Всичко се ражда на мига, а грешките са гориво на идеите ни.  Заглушаваме вътрешния критик и освобождаваме вътрешния творец.

Christmas Lights

Нашите събития

Всеки месец организираме различни събития, които можеш да посетиш. 
За да си в течение, следи

тук
 

bottom of page