top of page

Театър и Курсове


Всеки артист обича срещите с публиката, ние не се различаваме особено. Омагьосани от най-разнообразни форми на театралното изкуство, стигнахме до момента да се наричаме артисти. А и какво Театрална къща би било, ако в крайна сметка не става дума поне за мъничко театър? От друга страна, да преподаваме е нещото, което истински ни зарежда. Какъв е смисълът от нови знания, ако няма с кого да ги споделиш? За да предаваме нататък онова, което сме научили, сме разработили различни курсове. Ела и опитай! Обичаме да грешим заедно, защото само така можем да откриваме нови неща!

Театър

Театър

7.jpg

Импро театър

Какво представлява Импро театърът?
Това е театрална форма, в която няма предварителен сценарий. Всичко се случва в момента пред очите на публиката. Обикновено самата тя задава и темата на спектакъла. Всяка  импровизация на сцената се случва благодарение на присъствието на артистите тук и сега. Историята се ражда, когато кажеш "Да" на идеите на другите и се впуснете смело в неизвестното.  Така се раждат чудни, най-често комични истории, които определено си заслужават да бъдат гледани.

DSC00143.JPG

Шоу програми

Онова, което най-много обичаме да правим е шоу, независимо къде сме. Често използваме улицата за поле за изява. Тя е една просторна, независима и напълно свободна сцена. Обичаме да се докосваме до магията, която ни предлага. Да срещаме нови хора, а асфалтът под краката ни да оживява. Това радва минувачите, а техните усмивки радват нас. Нашите шоу програми са цветни, забавни и интерактивни. Проектираме ги така, че да докосват и малките, и големите зрители. Ние вярваме, че светът е оцелял, защото се е смял. Благодарни сме, че имаме възможността да сме проводник на смехотворна енергия! 

Image by Kevin Schmid

Спектакли

Все още мечтаем за първия си спектакъл. Имаме идея как може да бъде осъществен, но още събираме енергия и ресурси. Имай търпение, най-хубавото тепърва предстои! А идеите са като уискито, най-хубави са когато отлежат.

Курсове

Курсове

15.jpg

Импро Клас

В нашите занятия създаваме приятелска и хумористична атмосфера, а процесът протича с много игри и упражнения. Тук всеки може свободно да изразява идеите си, да следва другите и да бъде следван. Развиваме ценни умения
като активно слушане, спонтанност, увереност, работа в екип, въображение и бърза мисъл. Създаваме подкрепяща среда, в която да бъркаш е чудесно, защото това ни дава стъпало да продължим нагоре. Докато творим уникални импровизирани истории, елиминираме вътрешния критик и се забавляваме заедно. Това е нашият оазис, на който си почиваме от ежедневието и се наслаждаваме на груповото изкуство. Учим се да пускаме контрола и придружаващия го стрес. Оставяме се да се носим леко по течението в неизвестното. Импрото ни дава увереността да бъркаме смело, защото всеки играе за останалите и винаги има на кого да се опреш.

DSC_6042 (1).jpg

Театрална школа за деца, младежи и възрастни 

Ще имаш възможност да се изявяваш в приятелска и забавна атмосфера, да общуваш с нови хора и да развиеш ценни умения, полезни във всяка сфера на живота. В школата ще научиш различни актьорски техники и театрални форми. Ще имаш възможност да работиш в екип, да играеш пред публика и да развиваш творческия си потенциал. Тук създаваме неосъдително поле за творене, насърчаваме спонтанноста и въображението. Ще придобиеш по-голяма увереност пред публика, умения за импровизация, емпатия и по-добро дишане. Наред с това те очакват много забавления и смях, които, както добре знаем, могат да ни лекуват от ежедневния стрес.

Image by Joyce McCown

Творческо писане

Думите - онези малки палавници, които могат да направят толкова недоразумения в ежедневието ни, са тук, готови за опитомяване. Хващай моливите, химикалите, перата и отваряй тефтера - предстои да развихрим въображението си. Бъди смел и Музите ще ти се отплатят подобаващо!

Други

Други
Outdoor Summer Party

Нашите събития

Всеки месец организираме различни събития,
които можеш да посетиш. 
За да си в течение следи

тук
 

bottom of page