top of page

Тренинги

Подобри творческите си умения с помощта на нашите ателиета и курсове. Създаваме атмосфера, в която участници в различни възрасти и колективи могат да се забавляват и да разширяват потенциала си.

All Hands In

Импровизирай бизнеса си

Импровизирай бизнеса си е комбинация от Импро театър и емпатичен подход за откриване на личната визия. Форматът използва похватите, чрез които се подготвят артистите за едно импровизирано представление и умело ги съчетава със силата на осъзнатото общуване. Целта е до финала на срещата, в групата, в която се работи да се постигне едно по-добро ниво на осъзнаване, общуване, доверие и креативност.

Стъпка към теб

Танцово, движенческо преживяване, което има за цел да те извади от мисленето на ежедневни задачи и да ти припомни какво е да живееш в мир и хармония с тялото си. Открий себе си по нов и необикновен начин. Почувствай танца в себе си и себе си в танца. Това ателие е напълно подходящо за абсолютно начинаещи. Не ти трябва опит, а желание и щипка любопитство да изследваш личните си преживявания.

Dancer in Blue
Team Hugging

Арт тиймбилдинг

Изкуството, освен метод на себеизразяване, е и пътека към другите. Използвайки всички негови измерения можем да подкрепим работата в колективи. Адаптираме тренингът спрямо целевата група. Може да подкрепим работата в екип в офиса, в класа, в творческа група или навсякъде, където има нужда от такава практика. 

Дух в бутилка

Кога за последно казахте отнова, което наистина искахте?
В ежедневието си непрекъснато отговаряме механично. Затрупваме нещата, които ни интересуват под купчини от битовизми. "Дух в бутилка" има за цел да сложи край на това подтиснато общуване и да ни помогне да свалим тапите, с които запечатваме гърлата си.

Friends Talking Outside
Kids Blowing Bubbles

Пра'им Арт (деца 8 - 12 год.)

В този формат участниците създават свой кратък спектакъл. Те имат възможност да влязат в обувките на драматурзи, режисьори и актьори и да развихрят въображението и спонтанността си. Под наше ръководство, те колективно създават сюжет и персонажи за свое представление, което да представят на финала пред публика. Целият процес е игрови, в който се усвояват принципите на сценично присъствие. Финалното представление е поднесено по забавен начин, така че и децата, и публиката им да получат емоционално преживяване. Форматът е чудесен начин за развиване на вътрешния творец и колективното творене в екип.

Направи си сам (деца 5 - 12 год)

В тази работилница са заложени провокация към детското въображение и отприщване на вътрешния творец. Тук децата си сътворяват симпатични кукли под наше ръководство. Всяка кукла е уникален персонаж със свой характер. След като децата си измайсторят куклите и се научат как да ги водят, ще трябва да съчинят кратка приказка, от която да бъдат част тези персонажи. За финал децата я изиграват пред публиката, а куклите могат да отнесат вкъщи като спомен от събитието.

Puppet Show
Dancers

Театрални ателиета

Предлагаме различни театрални ателиета, в които човек може да изпробва своите способности и да се свърже с вътрешния си творец. Можем да изработим ателие специално за различни целеви групи и нужди. Имаме опит с класически и импровизационен театър, театър на движението и сенките, куклен театър, уличен театър, клоунада и други комбинирани практики. 

Творилница (деца/деца и родители)

Формат, който насърчава свободното творене. На участниците се предоставят разнообразни материали и пълна свобода да сътворят с тях каквото пожелаят, необезпокоявани от водещите на ателието. Тази практика е изключително подходяща за деца, тъй като те често започват да се самокритикуват в следствие на натиска от авторитетни за тях личности. Чухме как едно детенце в детската градина е получило отзива: "Така не се рисува мечка." и решихме да покажем на децата, че мечка се рисува всякак. По-късно се оказа, че от ателието има ползи и когато децата творят заедно с родителите си.

Paper Craft
bottom of page